HOME ARCHITECTUUR ONDERZOEK ONDERWIJS LINKS CONTACT SITEMAP HUMANARC?
 
Untitled Document
JOHAN
VERLEYE
HUMAN
SCIENCES
ARCHITECTURE
& DESIGN
ANNETTE
KUHK
 
VIRTUAL OFFICE

     

PORTFOLIO

WONINGEN

APPARTEMENTEN

KANTOREN

WINKELS

STANDENBOUW

ANDERE

   

                 
         
   
Alhoewel de verschillende projecten van de architectenvennootschap Johan Verleye zeer uiteenlopende programma’s hebben, zijn er toch een aantal conceptuele keuzes die op een herkenbare manier het werk karakteriseren.

In mijn architectuur streef ik steeds naar maximaal ruimtegevoel met een flexibele indeling van de beschikbare oppervlaktes. Eenvoudige aanpas- baarheid van de ruimtes biedt een antwoord aan wisselende noden van de gebruikers.

In mijn ontwerpen tracht ik zorgvuldig en doordacht met natuurlijk licht om te gaan. Licht is van levensbelang en in mijn architectuur steeds uitdrukkelijk aanwezig.

In 25 jaar beroepservaring heb ik geleerd dat een goed project begint met een goede opdracht. Een onderzoek van de site en een duidelijke omschrijving van het programma en/of beoogde doelgroep zijn essentieel om aan een eerste voorstel te kunnen werken.

Ieder ontwerp ontstaat uit de potenties van de locatie, de mogelijkheden van het programma en het vertrouwen van de opdrachtgever. Ieder project is uniek door het diepgaand proces bij het ontstaan van het ontwerp.

 

Graag maak ik met u een afspraak voor een bezoek op uw site om meer details over uw wensproject te vernemen.

 
     
     
           
                 

 

Untitled Document
 
humanarc.be - © 2007